Ihan ei mennyt niinkuin Strömsössä

Hellou.

Siitähän onkin taas jo pian viikko, joten eiköhän olis aika kertoilla, mitä mulle kuuluu. Eipä mulla oikestaan oo mitään sen ihmeempiä, mutta hengissä ollaan ja viikko on mennyt hyvinkin suuressa tunneaallokossa.. Johan sitä on keretty miettiä tulevaisuuttakin, miten sen vietän ja kenen kanssa, sun muuta sellaista. Mutta päivä kerrallaan mennään ja nyt on hyvä näin <3 Me ollaan taas suunniteltu sellasta pientä perheenlisäystä, karvaista sellaista. Se on kanssa vähän sellainen asia, että katsotaan nyt.

Käsityörintamalle kuuluu hidasta ja puuduttavaa. Suunnittelin tekeväni itelleni mekon/pitkän topin mutta... Ans kattoo mikä tästä tulee :D Ideat on parhaimpia silloin, kun ne muuttuu koko ajan ;D


 Menneisyyttäkin tässä on tullut mietittyä ja kollasinkin vanhoja kuvia ja voi jestas kuinka sitä onkaan ihminen muuttunut. Myös ajatusmaailma, käytös, arvot ja arvostuksen kohteet on muuttuneet, luonnollisesti. Ylempi kuva konfirmaatiosta ja alempi, kun olin juuri muuttanut 14-vuotiaana Seinäjoelle. Alemmassa kuvassa vaan laatu on jostain syystä huono :(Eilen tuli oltua Mikon kanssa vähän viihteellä. Nimenomaan vähän, sillä oltiin jo ennen puoltayötä kotona.

Tänään huomasin, että olin unohtanut labrakäynnin erääseen toimenpiteeseen liittyen, joten täytyy heti maanantaina soittaa uusi aika pikapikaa, että kerkeää ennen toimenpidettä.

PS. Myös uusi video tuli tehtyä, käyhän katsomassa.


Suositut tekstit