Näistä blogeistä mä tykkään

Noniin, vihdoinkin sain otettua itseäni niskasta kiinni, ja katsottua kaikki blogit läpi, mitä ootte linkkaillut. Blogeja tuli yhteensä 15, kiitos siitä. Tässä niistä  itseäni kiinnostavat, ja joihin mahdollisesti liityn/olen liittynyt lukijaksi. Nää ei ole mitenkään paremmuusjärjestyksessä tms, vaan ihan satunnaisesti niitä tähän otan. Tarkoitukseni ei ole myöskään sillä tavalla arvostella, mikä on parempi kuin muut. Jokaisessa blogissa on jotain hyvää, ja jotain huonoa.

Mainittakoon vielä sen verran, että itselläni päätökseen vaikutti: ensivaikutelma, aihe (tai jokin, joka herätti mielenkiinnon postauksissa), kuvat ja yleisilme muutenkin. Aijon kumminkin olla sen verran "puolueeton", etten ota tähän vaan pelkästään esim. käsityöblogeja tai vaikka mamma-/raskausblogeja.


Unihiekkaa hiuksissa

Tätä blogia pohdin ja pohdin, että pidänkö vai en. Jokin kumminkin kiehtoi, joten päätin ottaa sen tähän mukaan.

Blogin kirjoittaja, Krissu, kirjoitti esittelyssään näin: "22-vuotiaan Jyväskylässä asuvan tyttösen lifestyle-sekametelisoppa. Pin-upia, opiskelua, luontokuvausta, juhlinta, sairastelua ja hippeilyä. Tarinoita suurella sydämellä."

Ensivaikutelma blogista (en kovin pitkälle ehtinyt selailemaan postauksia) oli hyvinkin... Pin-up! Pin-up miellyttää omaakin silmää, joten miksipäs ei. Kuvia ja tekstiä oli sopusuhtaisesti.

En tiedä, mikä oli se "theJuttu", mikä mun mielenkiinnon sit lopulta herätti, mutta luulen sen olevan se, kun kuvat on hyvälaatuisia, mutta ei kuitenkaan liian... Hmm.. Suunniteltuja? Tai siis, että niissä näkyy se "normaali" elämä mukana. U know?


Lifestyle by Maiju Kristiina S.

"21 vuotiaan tempperamenttisen tamperelaisen lifestyle blogi joka sisältää suoraa sanottua asiaa, sekä suloisia myday postauksia suurilla hyvälaatuisilla kuvilla !"

Nyt mua hävettää myöntää, mutta aluksi en pitänyt tästä blogista yhtään. En yhtään. Blogi tuntui liian ns. täydelliseltä ja sellaiselta "kiiltokuvamaiselta". Mutta hetken tutustuttuani blogiin ja kirjoittajaan, Maijuun, mielenkiintoni heräsi.

Kuvat on kuin suoraan sadusta, ja teksti mielenkiintoista, mutta suurin syy sille, miksi blogi tässä on, on se että Maijulla ja mulla on sama diagnoosi. Liityin ehdottomasti lukijaksi ja suosittelen lämpimästi sullekin!


Just saying hi.

"Olen Anne, 20-vuotias Helsinkiläinen ja blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä ja suurista iloista ja hetkistä"

Tähän blogiin liityin myös lukijaksi hetikättelyssä. Blogissa on hyvälaatuiset kuvat, mutta ei kuitenkaan sellaiset liian ns. silotellut kuvat arjesta vaan juuri niinkuin asiat on. Blogissa myös tykkään siitä, kun ei ole vain yhtä aihetta vaan kirjoitetaan siitä, mistä milloinkin halutaan.


Maailma nauraa mukana

"22-vuotiaan naisen lifestyleblogi, jossa kirjoitan elämästäni ja mielipiteistäni hyvälaatuisilla ja suurilla kuvilla höystettynä. Pyrin kirjoittelemaan muutaman kerran viikossa, joskus useamminkin."

Tuliko jollekin yllätyksenä, että päädyin seinäjokisen tytön blogiin? No ei mullekaan. Mutta ei suinkaan se ollut ainoa syy, vaan myös ihanat kuvat ja persoonallinen kirjoittaja. Teksti on mielenkiintoista, jota jaksaa lukea.Suositut tekstit