Back in business


 Heipattihei taas pienen tauon jälkeen! Oon monta päivää ollu tulos koneelle, mut sit kone irtisano hetkellisesti itsensä, joten se jäi. Kiitos Mikolle, kun "korjasit". <3 Oon kumminkin halunnut vihdoin tehdä kunnon postauksen, joten en halunnut tehä puhelimella.

Mutta nyt on kai kesä virallisesti ohi, ja syksy alkanut, huoh! Pian tulee taas ne kylmät ilmat ja ennenpitkää lumi, josta en tykkää sitten yhtään. Mutta onneksi tää syksy tuo uudet tuulet mukanaan, sillä vaikka edellisessä videossa juuri kerroin, etten päässyt kouluun kuin varasijalle 8, niin perjantaina tuli tieto, että ovat saaneet lisäpaikkoja. Kouluni alkaa siis huomenna 3.9.2015 kello 9.


Aloitan siis Seinäjoella Sedussa aikuiskoulutuskeskuksella liiketalousopinnot. Peruskoulun jälkeenhän kävin nuorisopuolella kyseistä alaa noin vuoden, mutta siinä tuli sit vähän kaikenlaista joten jätin kesken... Nyt on uutta virtaa ja paljon, ja tää tutkinto suoritetaan pääosin työpaikalla, niin en EHKÄ kerkee kyllästyy. Wish me luck.

Meidän Uuno-poika täytti just 4kk ja ollut meillä nyt 3vkoa. Kolmannes kuvas näkee ehk jotenkin sen eron, mitä Uuno kasvoi kahdessa viikossa mitä meillä oli. Pieni rakas <3 Mä oon tässä välissä oppinut myös virkkaamaan isoäidin neliön ja tällä hetkellä kokoa sillä on about 90cm, Menen siis sillä idealla, että virkkaan siihen kaikki jämälangat mitä tulee. Saas nähä miten iso siitä tulee.

Eilen tuli ostettua Uunolle myös raapimapuu, mutta ihan ei oo vielä tuottanut toivottua tulosta, hahah.
Paitsi tänään kun näytin pojalle mallia raapimalla sitä ensin itse niin ehkä Uuno vähän älysi.Nyt sillä raasulla on vielä kaiken lisäksi korvapunkkeja... Isi ja äiti on ihan tyhmiä kun ne kiusaa pientä laittamalla korvatippoja, höh.

Mutta, huomista koulupäivää ootellessa, ja tuun varmasti sit kertomaan sieltä kuulumisia jossain vaiheessa. 

Ps. Huomasithan uuden Youtube-välilehden ;)

Suositut tekstit