Mihin tämä aika TAAS katosi?

Samaa mietin Youtuben puolella. Näihin päiviin ja viikkoihin on mahtunut onnea, surua, vihaa, pelkoa, rakkautta ja jopa yksi viikon mittainen tuskaisa sairasloma.

Palataan muutama viikko taaksepäin, kun sairaslomani sai alkunsa. Oli perjantai ja ihan normaali koulupäivä. Klo 8.15 alkoi tunti, ja mua väsytti ihan hirveesti. Meillä oli viestintää ja mä vaan selasin uutisia netistä. Silmiin osui uutinen Ruotsin koulusurmasta mistä aiemmin en ollu edes kuullu. Ensimmäinen ajatus oli, että "tämäkin vielä!!" Aloin ahdistua ja itku ei ollut kaukana. Mutta kaiken lisäksi opettaja oli siirtynyt kriisiviestintään. Ja kuten arvata saattaa, puheenaiheena oli Kauhajoen koulusurma vuonna 2008. Okei, se oli liikaa. Kolme paniikkikohtausta kahdessa tunnissa. Noh, kahdeltatoista päätin, että lähden kotiin ja viikonlopuksi Kauhajoelle rakkaan luo. Maanantaina sain sairaslomaa.

Olin siis viime viikon sairaslomalla, ja tämän viikon töissä. Ensi viikolla pitäs palata pariks päiväksi kouluun. Saas nähdä...

Muuten arki pyöriikin exän kanssa tapellessa sun muuta hauskaa.. Ilman kissoja en varmaan jaksais olla kotona yhtään... Niistä on niin paljon iloa vaikka välillä hermo meneekin. 

                   Masuvahdit❤️

Huomenna isänpäivä, kävin jo viikko sitten haudalla sillä tämän viikonlopun olen Seinäjoella vaihteeksi.

Väsymyksen ja stressin keskeltä joka tapauksessa mukavaa viikonlopun jatkoa ja hyvää isänpäivää jokaiselle iskälle! <3


Suositut tekstit