Lapaskesä

Huhhei täällä taas! Kaaauhia ku tää aika vierii! Justhan mä viikko sit kirjotin, tai siltä se ainaki tuntuu. Mut kai se on myönnettävä, että kesä meni jo ja syksy saapui, höh! Palataan kuitenkin vielä hetkeksi kesään, ja lämpimiin kesäpäiviin. Okei, ei ehkä siltä tunnu kun nyt on tosiaan kyse lapasista...

Näin virkatuista lapasista kuvan muistaakseni Pinterestissä ja innostuin. Esteeksi muodostui ohjeen puute ja jos ohjeen löysin, en siitä mitään tajunnut :D Joten eikun soveltamaan. Enkä muuten ohjetta osaa nytkään antaa, kun en sitä kirjottanut. Olisi ehkä kannattanut.

Lankana mulla 7 Veljestä Raita, koukku 5mm. MUISTAAKSENI tein ensin 40 ketjusilmukkaa, ja virkkasin tasona silmukan takareunasta sopivan matkaa (niin kauan, että varsi oli jees pituinen). Sen jälkeen suljin piilosilmukalla ja jatkoin taas takareunasta. Peukalolle jätin ehkä 7 silmukkaa "väliä". Kärkikavennukset meni iiiiiihan mönkään. Jos jollain joku hyvä vinkki kauniiseen kärkikavennukseen, saa vinkata. Kavensin siis ihan liian nopeesti. Peukalon virkkasin viimeiseksi. Kaikista kommelluksista huolimatta oon super tyytyväinen näihin mun ekoihin virkattuihin lapasiin ja varmasti teen lisääkin näitä. Oli helppo ja nopee jopa tälläselle tumpelolle.


Suositut tekstit