Uusi, ihana arki

Heissanhei!

Mä tuossa muutama päivä sitten pyysin teiltä vähän kärsivällisyyttä blogin suhteen, kun oli tämä muutto sun muuta tässä. Noh mihin ne päivät sitten ovatkaan menneet? Seuraava kuva kiteyttää oleellisen...


Saanko esitellä: amerikan cockerspaniel uros Odin <3

Meidän suloisuus siis kotiutui meille viikko sitten maanantaina. Sen jälkeen onkin sit vipinää ja vilskettä riittänyt. Pari ekaa yötä me nukuttiin miehen kans myös olohuoneessa Odinin kanssa, että tottuis uuteen kotiin mahdollisimman hyvin. Keskiviikosta alkaen ollaan nukuttu omassa makkarissa, Odin olohuoneessa. Ensin saattaa tulla vähän surku, mutta äkkiä Odin nukahtaa itsekseen. Aamulla on ihana nousta ja tulla pois makkarista kun iloinen hännänheiluttaja tulee vastaan. Sen jälkeen iskeekin paluu todellisuuteen, kun alkaa vahinkopissojen ja -kakkojen siivous, hehe! Teen varmaan vielä myöhemmin Odinista ihan oman postauksensa.

Aika pitkälti päivät onkin sit kulunu uuden kodin ja rytmin opettelussa. Eilen sanoin miehelleni, että en olisi kyllä 2kk sitten uskonut istuvani oman tuvan keittiös pelaamassa korttia kynttilänvalos.


Suositut tekstit