Hyvä häivytyssivellin hukassa ja muuta puuhailua MY DAY 25.3.2017

Moikka taas!

Eilisen postauksen jälkeen on tosiaan tapahtunu vaikka ja mitä. Päätin siis ottaa esiin kynän ja vihkon mihin sitten tuli kirjoteltua, mitä kaikkea on tapahtunutkaan postausten välissä. Oon ainakin vielä aika innoissani tästä tyylistä mutta ette te kuitenkaan ihan joka vessareissua sun muuta saa tietää joten huoli pois!

Eilen tosiaan mainitsinkin, että postauksen jälkeen alan neulomaan ja niin mä myös tein. Tällä kertaa puikoille pääs överisöpöt vaaleenpunaset vauvansukat. Sain tuossa tovi sitten idean alkaa tekemään vauvansukkia Seinäjoen keskussairaalan vastasyntyneille ja samaan keräykseen nämäkin ihanuudet siis pääsee. Tänään alottelin toista paria.


Samalla siinä neuloessa kattelin mm. ANNIKAn Youtube-videon korvien venyttämisestä, mut en kyllä yhtään jaksanu keskittyä, kun aihe ei sinänsä mua kiinnosta. Joskus kyllä mietin, alkaisinko venyttään omiakin korvia, mutta onneksi se jäi.
Toinen video, minkä katoin oli kanavalla MaanoMeikkaa jossa Maano kertoi semmosista "must have"-siveltimistä jos on esim. rajallinen budjetti tai ei muuten vaan halua miljoonia eri siveltimiä. Mulla on itelläni aika monia siveltimiä, mutta hyvä häivytyssivellin uupuu. JOTEN olisko just sulla ehdottaa jotain hyvää ja kuitenkin suht edullista häivytyssivellintä?

Iltapäivällä aattelin ottaa semmosen lokoiluhetken Kodin Kuvalehden parissa, mut äh, en jotenkin jaksanu keskittyä sen lukemiseen joten päätin antaa koiralle iltaruuan jonka jälkeen lähettiinki parin kilsan lenkille.


Lenkin jälkeen vähän herkullista tomaattikeittoa ja ruokalepoa Möhkön kans. <3 Möhkö on kyllä ihana kun se tulee aina piristämään, jos on itellä huono mieli. 


Illalla sit vielä katottiin koko perheen voimin joku leffa, ZOOM tai joku semmonen. Ihan hauska, vaikka en oikein ymmärtänyt ideaa... :D Mä menin jo tosi aikasin nukkumaan, eli jo joskus 21 maissa. 

Voisin aina näiden "my day"-postausten loppuun myös kertoa päivän puhelimen käytöstä. Mulla on siis käytössä semmonen sovellus kuin Offtime, joka siis automaattisesti laskee paljonko käytät puhelinta. Ja joka ilta mä aina kauhistun lukemista. Lauantain lukema oli hurjat 7 ja puoli tuntia. AUTS. 

Mutta nyt alan jo luonnosteleen huomisen postausta joka sisältää sitten tän sunnuntain kuulumisia!

Suositut tekstit