MY DAY 7.5.2017

Heissansaa!

Palataanpa muutama päivä taaksepäin, sunnuntaille. Päivä alkoi kovin jo tutuksi tulleella tavalla, rauhallisesti ja somet chekaten noin kello 7.00. Joo kyllä heräsin sunnuntaina seiskalta, enkä tiedä miksi :D

Aamupalaksi jotain halppis nougat muroja kera maidon. Oon aika huono syömään aamuisin mut jotain yritän syödä tai juoda esimerkiksi kaakaon ettei ihan tyhjällä mahalla tarvis alottaa päivää. :)

Aamupalan jälkeen suunnattiin koko pieni perhe (minä ja mies sekä koirat...) ulos kun oli vielä silloin ihan hyvä sääkin. Ite viihdyn ulkona parhaiten kun on sen verran lämmin, ettei tarvi esimerkiksi takkia koska mä vihaan sitä tukalaa tunnetta kun on miljoonat vaatteet päällä ja yhhhh..

Sunnuntaina myös päätin, että alotan Youtubeen semmosen "Empties"-sarjan mihin kerään siis kaikkia loppuneita ja pois meneviä tuotteita tuolta kauneudenhoidon yms kosmetiikan puolelta. JOTEN mä kaivoin esiin ikivanhan Herbinan kasvonaamion ja alotin kuluttamaan sitä, että saisin sen joskus edes loppumaan. Mulla itseasiassa on jo muutama juttu tuolla "roskien" joukossa mitkä tässä sitten esittelen, kun niitä on tarpeeksi videota varten. Tää kasvonaamio on muuten tosi kiva, sillä mun naama kuivuu todella helposti niin tää jotenkin tasapainottaa sitten kivasti.


Kasvonaamio kun oli naamassa vaikuttamassa, jatkoin Apulanta-tilaustyösukkia, ja aattelin että olisin kuvan teille ottanut niistä mut lälläslää, en otakaan vielä ;)

Iltasella sain inspiksen kaivaa jostain vanhoista lehdistä erilaisia reseptejä itelleni kansioon talteen, kun välillä tuntuu ettei aina keksi mitä tänään syötäisiin. Joten josko niistä sais tarpeen tullen jotain vinkkiä. Ja haluisin myös kokeilla jotain uutta, kun joskus tuppaa samat ruuat pyörimään ympyrää... Enhän oo ainoo jolle käy näin?

Illalla vielä vastailin yhteen kirjeeseen jonka jälkeen alotin meikkailun sillä päätettiin lähtee Kurikkaan katsomaan Suomen peliä, joka nyt sit ei mennykkään ihan niinku Strömsössä. Peli siis. Meikki itseasiassa oli ihan kiva. Kokeilin ekaa kertaa mun "diamond" luomiväripalettia. Kuvissa se ei näytä yhtää niin kivalta luomilla kuin sit taas luonnossa luomiväri kiilsi "niinkuin timantti" haha!


 Ilta meillä menikin sitten tosiaan Kurikassa jonka jälkeen ÄKKIÄ nukkumaan. Kävittekö muuten jo katsomassa mun uusimman Youtube-videon? Mut löydät nimellä Rulla.

Suositut tekstit