Syysloman vietto

Tämä postaus tulee hieman myöhässä, koska.... No koska minä.. Mutta  tosiaan, viime viikolla täällä Seinäjoella oli syysloma, ja sen "kunniaksi" sitten päätettiin isännän kanssa lähteä Heinolaan hänen kotikonnuilleen. Keskiviikkona lähdettiin junalla vähän vajaa kolme täältä Seinäjoelta ja vähän yli 6 oltiin Lahdessa perillä, josta Mikon isä tuli meidät noutamaan. Matka meni hyvin, joskin jossain vaiheessa alkoi vähän puuduttamaan. Onneksi ei ollut kuin yksi vaihto Tikkurilassa, niin ei tarvinnut "koko ajan" pomppia edestakaisin.
Vähän jännitti..

Kaikki, mitä tarvitsee junamatkalle ;)

Itse Heinolassa me majoituttiin siis Mikon isän luona. Vähän kyllä meinasi minua jännittää, kun uudet ihmiset on niin kamalan jännittäviä, vaikka Mikon isän olin jo kerran aiemminkin nähnyy. Selvisin kumminkin ihan kunnialla. Keskiviikkona vielä kävimme moikkaamassa Mikon veljeä kahvin merkeissä.

Torstaina Miko teki autokaupat, ja vihdoin voi sanoa, että meilläkin on AUTO, eikä vain "kehonliikutin". (Terveisiä vaan Mikolle, kun luet tätä ;) ) Sitten lähdettiinkin mm. moikkaamaan Mikon äitiä, jonka jälkeen lähdettiin Vierumäelle, moikkaamaan Mikon kahta kaveria. Sen jälkeen vielä lähdettiin moikkaamaan Mikon serkkuja. Huh kun meinasin olla ihan pää pyörällä, kun kamalasti uusia ihmisiä.. :D Illalla vielä moikkaamaan Mikon kumpaakin veljeä, ja yhtä kaveria ja eikun nukkumaan.

Aamulla melkein heti herättyämme aloimme pakkailemaan, ja tekemään lähtöä kotia kohti. Tällä kertaa emme lähteneetkään junalla, vaan ihan omalla autolla. <3


Syömässä käytiin Leivonmäen Teboililla ja SUOSITTELEN! Matkalla poikettiin vielä Tuurissa "vain katselemassa"... No, tarttui sieltä sit kumminkin mukaan mm. Mikolle uusi tietokoneen näyttö, jotain työkaluja, paistinpannu ja auton kaiuttimet..


Ja koska äitini asuu aika lähellä Tuuria, niin käytiin sielläkin poikkeemassa. Sisko ja kummipoikani olivat siellä myös, oli ihana nähdä heitäkin <3 Sitten ei muutakuin kotiin ja illalla katsomaan Hotelli Sorsanpesään Uniikkia ja Spektiä ;)

Toivottavasti tässä nyt tuli kaikki olennainen! =)

"Heinola on kaupunki Päijät-Hämeen maakunnassa, noin 30 kilometriä Lahdesta koilliseen. Kaupungissa asuu 19 737 henkilöä,[2]ja sen pinta-ala on 839,29 km², josta 163,20 km² on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 29,2 asukasta/km². Heinolan naapurikuntia ovatAsikkalaHartolaIittiKouvolaMäntyharjuNastolaPertunmaa ja Sysmä." (Wikipedia)

Suositut tekstit