H&M luomiväripaletti

Aattelin nyt tehdä jotain hyvin erilaista, mitä en yleensä tee. Eli kertoa mun aika vanhasta, lahjaksi saadusta H&M:n luomiväripaletista, joka on siis tämän näköinen (ja hyvin paskainen :D )


Koitin metsästellä vähän hinta-arviota tälle, mutta en oikein löytänyt, kun kyseessä kumminkin sen verran vanha paletti, mutta alle 10e tämä kumminkin on. Minähän en siis ole kosmetiikkabloggaaja tms. enkä kosmetiikasta juurikaan mitään tiedä. Ostan kosmetiikkani yleensä marketeista, mutta nyt oon alkanut siirtymään taas Avoniin, konsultti kun olen. Jaa eksyin taas aiheesta...

Tää paletti on enemmän ja vähemmän shimmerinen, mutta mukana taitaa olla pari ainakin melkein mattaakin. Värit on hyvin hmm... jauhoisia? Eli siis pysyvyys ei oo mitään parasta luokkaa, ja varisee todella helposti poskille. Hyvin pohjustetuilla luomilla kumminkin pysyy. Toisissa sävyissä pigmentti on täysin olematon ja toisissa taas todella hyvä, hintaan nähden. Ja pigmenttiä olen saanut lisättyä kostuttamalla hieman sivellintä ennenkuin otan väriä.

 Alla vielä parit swatchit.

Tässä siis yläriviltä sävyt (vasemmalta oikeelle): 1, 3 ja 4 sekä tokalta riviltä 1 ja 3.

Tässä kolmannen rivin 4 ja 7, sekä alimman rivin 3 ja 9. 

Kuten huomaatte, pigmentti vaihtelee. Mutta jos ei oteta lukuun värien jauhomaisuutta, paljetti on todella ollut "hintansa väärtti". (Vaiken siitä mitään maksanutkaan ;D )

Suositut tekstit