Unetonta

Kello löi 2.58 niin tällä tytöllä aukes silmät vaikka illalla olin ottanu Melatoniinin. Osasin vähän tätä odottaakin, sillä stressimittari paukkuu taas.Ketä siitäkin saa syyttää? Ihan itteeni.
Tällä hetkellä stressaan eniten ehkä huomista maantiedon koetta, sillä empä oo ees avannu kirjaa.. Joo hyvä minä. Itkuhan siinä yöllä pääs kun tajusin mihin kuseen itteni laittanu... Tänään sitten oikein urakalla lukemista niin kauan kun silmät pysyy auki.

Toisekseen mä stressaan kamalasti sitä, kun tahtoisin niin kovin, että mun läheiset ois onnellisia, terveitä ja että kaikilla ois hyvä olla. Mutta koska itelläni on niin paha olla, miten voisin auttaa muita? :/ Toivon vaan, että ajan kanssa kaikki vois palautua ennalleen ettei tarvitsis tehdä kipeitä päätöksiä...

Kolmanneksi stressaan tulevia viikkoja, kun joudun taas pitkästä aikaa olemaan päivät yksin, kun Miko menee töihin... Pelottaa jo valmiiksi..

Kohta meen tästä suihkuun, että saan päivän käyntiin, ja sit varmaan täytyy ottaa se maantiedon kirja kauniiseen käteen.. Ei auta valittaa, kun oma moka.

Suositut tekstit