Asioita, jotka tällä hetkellä painaa mieltä/mietityttää/muuten vain on mielessä

Joo o. Tänään tosiaan muistin, että mullahan on oma blogikin. Poistin aikaisemmat kirjoitukset, koska... Noh.. Ei siitä sen enempää.. Tänne nyt koitan kirjoitella suht usein, ja jos mielenpäällä jotain on.

Ihan ensimmäisenä mielenpäällä on ehkä perheen perustaminen. Se on jokseenkin ollut nyt ukkoseni kanssa paljon esillä, ja noh.. yritettykin on. Tuloksesta ei vaan oo viel kovin varmuutta.. Tänään ollut pelottavia kipuja. Mutta ei siitä sen enempää, ennenkuin asiat varmistuu =) 

Toinen asia mikä mua on taas painanu on työ/koulu. Lopetin siis n. vuosi sitten merkonomin opintoni kesken, koska en vain enää jaksanut ja kiusaamista oli erilaisuuteni vuoksi. Sitten kun en käynyt koulussa, aloin ryypiskelemään enemmän ja vähemmän, useimmiten enemmän. Nyt oon ollut uudestavuodesta asti melkein selvinpäin, lukuunottamatta synttäreitä. Muuten oon ollut tipaton, ja siitä oon ylpeä! :) Mulle se on jo saavutus. Ja niinkun tuossa aiemminkin jo kirjoitin, aloitin n. viikko sitten myyntineuvottelijana telemarkkinointiyrityksessä. Työ ei ole mitään kaikista kivointa, mutta meidän työporukka on mitä mahtavin! Se onkin oikeastaan isoin syy miksi työtä jaksan :D Palkkaus on mitä on, koska hyvin pitkälti meidän palkkaus riippuu asiakkaista. :/ Mutta noh, parempi sekin kun ei mitään. Huomenna ois iltavuoro, 15-21. Plääh. 

Kolmas asia mikä ollut tänään mielessä, on isäni poismeno viime kesänä. Eilen käytiin M:n kanssa haudalla "moikkaamassa" isää. Jäätävä ikävä vaan painaa. Jotenkin... Tyhjä olo. Mutta toisaalta tiedän, että isällä on kaikki paremmin nyt <3
Kommentit

Suositut tekstit