Itkupotkuraivari

Eilinen ilta oli jotain niin AAAAAARGH! En mä tiedä, jotenkin tunteet vaan seilas laidasta laitaan. Enkä tiedä, miksi. Mutta sen sanon että se oli jotain niin kamalaa, kun et itekkää pysyny tunteides perässä. Luultavasti olin vaan äärimmäisen väsynyt. Alkuilta meni ihan ok sen jälkeen kun olin päässyt töistä, mutta sitten se jotenkin vaan paheni koko ajan. Hermot oli kireellä ja ärisin vaan tuolle viattomalle. Sitten kun mentiin nukkumaan, olo oli ihan ok, mutta sitten. KABOOM! Ensi ärähdin (taas) M:lle, sitten tuli itku. Ja siitä ei meinannut tulla loppua. Onneks muru sitten tuli halaamaan oikein kunnolla. Sitten olikin kiva alkaa nukkumaan kun oli tasainen olo ja oli saanut purkaa itkun muodossa olonsa. :)


Tänään olin aamuvuorossa ja oisin NIIIIIIN halunnu jäädä nukkumaan. Viime yönä en (muistaakseni ainakaan heränny kesken unien vessaan :D Torkutin, torkutin, torkutin ja aina vaan torkutin, niin kauan kunnes kello oli 8.30 ja oli PAKKO nousta. Töihin piti lähtee 8.45. Töissä meni ihmeen hyvin, ja asiakkaatkin tuntui ymmärtävän että työtämme mekin vaan teemme ja koitetaan jostain elantomme saada. :) Siinä työn lomassa viestittelin yhden kaverini kanssa niitä näitä ja hän kertoi jotain sellasta, että aloin miettiin että kuinka HYVIN mun asiat oikeesti on. Tuli kamalan paha olo siitä, kuinka valitan pienistä asioista, esim. kun ei jaksais tiskata, eikä tehä ruokaa, ja haluis vaan nukkua tms. Hän sai mut tajuumaan monia asioita. Tästä lähin yritän olla valittamatta pienistä asioista. Huom YRITÄN! 


Puhuttiin myös, kuinka ois kiva jos ois esim. joku harrastus, ja aloin miettimäänkin että olis kiva harrastaa esim ratsastusta :) Pitääkin tässä laittaa sähköpostia erinäisille tahoille tuosta rahoituspuolesta, josko voisin siis esim. tämän ratsastuksen alottaa. Aikoinaan harrastin ratsastusta hyvinkin ahkerasti, mut sit terveydentila ei sitä enää sallinut, joten se jäi. Mutta nyt ois sellanen sauma ett sen vois alottaa uudestaan, jos vaan rahoituspuoli onnistuu :) 

Tälläsiä mietteitä tällä kertaa. Seuraavalla kerralla lissää :)

Kommentit

Suositut tekstit