Mietteitä tulevasta

Ihan ekana voisin kertoa hieman tästä päivästä, vaikka tänään ei paljon mitään oo viel ainakaan tapahtunut. Mutta tosiaan, aamuvuorossa olin tänään töissä ja oli kyllä sit taas sellastaki kakkaa tää päivää ettei tosikaan. Mutta joo. En jääny nollille :D Pomolta sain huudot, kun en tehnyt juuri niinku hän halus vaan niinkuin itse parhaaksi näin, ja joka lopulta (ainakin luulen niin) oli parempi vaihtoehto kuin pomon ehdottama.

Kotioloista sen verran että perheenlisäys on nyt ainakin toistaiseksi "poissuljettu", erinäisistä syistä. Kaikki aikanaan.

Kodin ilmapiiri on kuitenkin tässä paranemaan päin, onneksi. Kyllä tuo on vaan se mun mies ikuisesti, ainakin jos se minust on kiinni. Ei ne pienet surut, vaan suuret ilot, vai miten se meni? :) Ja pienet erimielisyydet kuuluu terveeseen parisuhteeseen.


M sai juur puhelinsoiton samaisesta työpaikasta missä minä olen, ja työhaastattelu huomenna :D Sinänsä huvittavaa että mahollisesti tullaan olemaan samassa työpaikassa tulevaisuudessa. Saas nähä missä vaiheessa toisen naama alkaa jurppimaan.. :D No en usko että niin tapahtuu, ainakaan sillai pahasti ja "lopullisesti". 

Katsotaan ;)

Kommentit

 1. Ei rupee jurppimaan ainakaan lopullisesti ! :) jos se minusta on kiinni ! :) <3 :3 Sorry et oon ollu kiukkukakkapylly ! :( Mut kyl tää tästä :) ja kyllä sitä perheenlisäystä kerkee sitten kun sen aika tulee ! :)

  VastaaPoista
 2. Nii, kyl se varmaan toisinaan alkaa vähä nyppimään kun on periaattees melki koko ajan samassa paikassa MUTTA se on vaan hetkellistä :)

  VastaaPoista
 3. Niih :) ja muo jos alkaa nyppimään ni mie karkaan mutsille vklp :D

  VastaaPoista
 4. hahah milläs meinasit :D kävellen?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit