Riittämättömyydentunnetta ilmassa

Ähh, mistä tää riittämättömyyden tunne kumpuaa? Tuntuu, että vaikka mitä teen/jätän tekemättä niin ei. Ei riitä. Niin siis lähinnä tuolle kakslahkeiselle. Kamala stressi, että mitä sen kaverit musta ajattelee ja mitä hän itse pohjimmiltaan ajattelee. Tuntuu, että nuo mun mustasukkasuuskohtaukset on ns. pilannu tän suhteen. Ei oo enää samanlaista ku ennen. Ei vaikka kuinka yrittäs. Ostin eilen Twin Peaks-korun ns. ystävänpäivälahjaksi, mutta tuli tunne että ei kelepaa. Koska "ostit sitte viimesillä rahoilla jonku kaulakorun". Niin ostin ja voin myös palauttaa jos ei kelpaa. Ääh en tiiä. Turhaa kitinää tää taas on kai mutta kunhan nyt kerron fiiliksiäni.

Kohta kirjottaan eropaperit ent. koululle ja sitten töihin.

Mukavaa päivää kaikille tästä postauksesta huolimatta. :)

Kommentit

  1. Jollain tapaa nuo samaiset ajatukset tulevat täälläkin aina satunnaisesti mieleen vaikka yhteiseloa tulee tänä vuonna täyteen 15 vuotta ja naimisissaoloakin 10.

    VastaaPoista
  2. Jep, itsellä huono itsetunto muutenkin.. No, täytyy vaan toivoa että tuo avokkini ois kavereilleen (jos ko.asiasta on puhunut, mikä on todennäköistä) selventänyt koko tilanteen, eikä vaan omaa näkökantaansa asiaan. (edellisissä postauksissa mainitsemastani mustasukkasuudesta)

    VastaaPoista
  3. Muruu en mie sitä pahalla tarkottanu että "ostit sen viimisillä rahoilla" <3 Ja yhä ja edelleen sie oot miulle se ihminen joka palautti miun elämääni värit ! :) Antaa mulle joka päivä enemmän ja enemmän voimia jatkaa !! Se oot sinä minkä takia mie ylipäätään jaksan oikeasti herätä ! tai ylipäätään jaksan tehdä mitään koska näen meiän yhteisen PITKÄN tulevaisuuden <3 :) Tähän lahjaan palatakseni ! Tää oli ihana ylläri vaikka sen melkeen osasin arvatakkin ! JA VARASTIT MUN IDEAN <3 ;) Kulta mä rakastan suo eniten tässä maailmassa <3 :3 TAPAHTU MITÄ TAHANSA ! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit