Uutuuden viehätystä :D

Kovin nyt oon koukussa tähän bloggaamiseen :D kaikkea mahollista pitäs tehä tääl kotipuolessa mutta ku :D Juur sain ekan yllärisukan tehtyä ja viel pitäs toinen väkertää. Mutta ku bloggaus.. Pöh. Murun pitää varmaa kohta takavarikoida kone etten oo kokoajan tänne kirjottelemassa. Mutta tosiaan sellasta tuli vielä mieleen että antakaahan ihmeessä palautetta, että vois kehittyy bloggaajana. Katsotaan, josko jaksaisin viel viikonki päästä kirjottaa tänne kuulumisia :D Kovasti on mielessä asioita mistä haluisin kirjottaa mutta ehkä en kaikkea yhden päivän aikana kirjottele ettette rakkaat lukijani kyllästy.. (mitkä lukijat???) Mutta tuohon alapuolelle laitan aiemmin tänään otetun kuvan tuosta yllärisukasta, jonka tosiaan juur sain valmiiks.


Kommentit

 1. Oih, onpa ihanaa lankaa! Muistatko mitä lankaa tuo on?

  VastaaPoista
 2. neulon kaksinkertaisena kun muuten menis ikä ja terveys kun on aikataulu näille :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta! :)
  Pitääpä hankkia jotain samaa värimaailmaa olevaa lankaa ja opetella tekemään kaksinkertaisena itsekin - ihanan näköiset ovat!

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä vain :) itse ostin ja ostan hyvin paljon lankatalo.netistä tai jos asuu lähellä Kauhajokea niin sieltä paikanpäältä :) tapsan kauppa on ihan ehdoton :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit