Pikaista taas. Tai ei sittenkään niin pikaista.

Ohhoh.. Siitä on taas jo tovi kun on kirjoitellu viimeksi, mutta flunssa yllätti ja on tässä ollut niin paljon kaikkea muutakin murehdittavaa että ei oikein oo ollut inspistä kirjoittaa, jten en oo kirjottanu. Mutta nyt päätin tehdä pikaisen kässypostauksen. Juuri mitäänhän ei oo valmistunut mutta yhdet pikkusukat sain vihdoin valmiiksi. Nää menee eteenpäin. En kuvannut ku vaan yhen koska ehdin jo "niputtaa" sukat.


Malli: Junasukka, punasta keltasta ja vihreetä 3krs/väri
Lanka: Kaikki 7veikkaa
Silmukat: 9/puikko
Puikot: 3mm
Koko: ehkä noin 24-25

Sain yks päivä isännältä ehdotuksen, että tekisin parvekkeella olevaan tuoliin semmosen pehmusteen/lämmittimen. Noh, aloin sitä sitten virkkaamaan ja eilen sit Salkkareita katellessa kuului NAPS. MUN LEMPIKOUKKU, PINKKI 5MM MENI POIKKI!  En tykkää ollenkaa.. No, työ jatkuu kunhan saan uuden koukun hommattua.. Eipä ne työt tekemällä lopu... Tänään aattelin aloittaa kaverille Antskuja, kun hän sellaiset halusi. Minähän lupasin :D Ohjeen otin Facebookista muistaakseni Voihan villasukka!-ryhmästä. :) Palataan niihin kunhan ovat valmiit =) 

Jos jaksan, niin huomenna luvassa postausta mun ja serkkuni tutustumisesta ja yhteisestä taipaleesta <3 Käykää ihmeessä lukemassa myös hänen blogiaan. Jookosta? 

Huomiseen!
ps. Laihispostauksia ei enää tule, sillä olen tavoitteessani ;) urheilupostauksia toki tulee aina silloin tällöin, kunhan tästä paranen. 

Kommentit

Suositut tekstit