Jotain erilaista

Joo hengissä ollaan. Kässyjä en oo nyt jaksanu tehdä koska oon vähän huonossa kunnossa. Mutta aattelin nyt postata jotain erilaista. Nyt, jos et kestä suoraa mielipidettä, joka ei välttämättä kohtaa omasi kanssa, etkä karskia kielenkäyttöä, lopeta lukeminen.

Tosiaan, erinäisistä syistä tää nyt on pinnalla. Mutta voi jumalauta kun mua säälittää ja vituttaa tytöt/naiset jotka esim Instagramissa lisäilee kuvia bikinivartalostaan, tissit ja perse pystyssä (ja sit itketään kun miehet kommentoi esim. "Panisin") , hiuslisäkkeistään ja naamastaan jossa 10kiloa meikkiä ja totta kai tekoripset. Ai niin, pappa betalar solariumrusketusta unohtamatta. Siis voiko olla naurettavampaa? Tuksu-huulet ja sen sellasta.. Ulkonäkö on tiptop mut sit luonne täyttä paskaa. Jos siis omaa luonnetta ollenkaan..

Itsekin toki käytän meikkiä jonkun verran mutta useimmiten vain jos on tulossa jotain vieraita, ollaan menossa esim keskustaan syömään tai juhlimaan tms. Joskus myös ihan omaksi iloksi. Mutta mulle ei myöskään ole ongelma olla kalsareissa kotona, hiukset paskasena tai lähteä kauppaan linnunpelättimen näköisenä. Enkä myöskään koe tarvetta esitellä somessa tissejäni tai persettäni. Ja luultavasti minussa on enemmän luonnetta kuin monessa joista tämäkin postaus on saanut inspiraatiota.

Miksi on niin vaikea olla aito oma itsensä?

Kiitos ja anteeksi. Sekä hyvää yötä.

Ps. En ole täydellinen itsekkään, tiedän. Tämä olikin vain mielipide.

Pps. En yleistä että KAIKKI olisivat luonnevammasia paskiaisia.

Kommentit

Suositut tekstit