Kunnon kuulumiset part. 1

Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin tän kunnon postauksen. Nyt on hyvä köllötellä uudella sohvalla kun juuri syötiin grilliruokaa, ja totta kai omasta grillistä <3 

Luvassa suht paljon HUONOLAATUISIA kuvia, kiitos puhelimen :D

Perjantaina (27.6.) tosiaan oli Provinssirock. Sinne suunnattiin, suunnitelmissa ainakin Cheek ja Haloo Helsinki. Päivä oli aurinkoinen, joskin tuulinen... Voi tätä Suomen kesää.. Minäkin jopa jaksoin panostaa vähän ulkonäkööni, väsymyksestä huolimatta. Ja eihän se ole festari eikä mikään, ilman kunnon selfieitä :D


Ekana tosiaan katottiin muistaakseni Eläkeläiset. Oli siinä naurussa pidättelemistä kun he alkoivat soittaa :D Maistiaisia Eläkeläisistä täältä. Mutta ainakin yleisö oli mukana, kun letkassa siellä pompittiin. 

Eläkeläisten jälkeen vähän kierreltiin Törnävänsaarta ristiin rastiin. Sit tulikin jo niin lämmin että päätettiin lähtee käymään kotona vaihtamassa kuteita, lähellä kun asuttiin. Sitten ei muutakun takasin kattomaan Cheekkiä.

Mietin aluksi että oltas menty pyörätuolilavalle, mutta sitten totesin että se on niin kaukana, niin mentiin sit eturivistä varaamaan seisomapaikat :D Ja kyllä kannatti. Cheekin keikkaa tuskin tarvitsee sen kummemmin selittää, laitan tähän vain muutaman kuvan, jotka on otettu huonolla kamerapuhelimella. 


Mietin jo sillon että jotenkin Jare vaikutti kovin vaisulta.. Totesin sit vain että kai tuleva tauko laittaa miettimään? Mut oli kyllä loistava keikka! 

Cheekin keikalta katsomaan Haloo Helsinkiä pyörätuolilavalta. Itse en jotenkin tykännyt keikasta. En tiedä sitten, mistä johtui. Siinä vaiheessa alkoi jo vähän olla kylmä ja väsy ja nälkä. Suunnattiin siis syömään makkaraperunat. Eipä siellä sitten oikein mitään ollut joten päätettiin että mennään hetkeksi kotiin lämmitteleen. Mutta arvatkaa vaan kelle iski väsy ja uni tuli? 


Kommentit

Suositut tekstit