Huono bloggaaja-fiilis ja kuulumiset

Istuskelen tässä auton kyydissä ja pohdin pääni puhki mistä kirjoittasin pitkästä aikaa blogiin. Tuli vähän sellainen 'Huono bloggaaja'-fiilis, kun en ole saanut tänne mitään kerrottua...

Elämässä on tapahtunut viimeisen parin viikon aikana hyvin paljon mutta päivien tapahtumista en halua blogiin kirjoittaa, kun tapahtumiin liittyy muitakin ihmisiä ja osa on liian henkilökohtaisia asioita. Hengissä kuitenkin ollaan :) MUTTA on myös asioita, joista tännekin kirjoittelen, jos en mielelläni, niin sitten vähemmän mielelläni. Haluan kumminkin pitää tämän ns. Päiväkirjamaisena joskin silti pitää liian henkilökohtaiset asiat itselläni.

Aloitetaan nyt vaikka siitä, että pari postausta sitten mainitsemaani perheenlisäystä ei olekaan tällä hetkellä tiedossa. Meille tosiaan piti tulla vuoden ikäinen koiruli, mutta erinäisistä syistä ei nyt juuri tulekkaan.. Ehkä vielä joskus ;)

Lukioo käyn edelleen, vaikkakin tällä hetkellä menossa oleva kemian kurssi on jotain hyvin vastenmielistä. Pikkuhiljaa, niin eiköhän se tästä :)

Viimeinen asia tällä erää olkoon se, että olen vähän päivittänyt ulkonäköäni. Päätös punaisista hiuksista oli mielestäni oikein hyvä ^^ Mitäs pidätte?

Kommentit

Suositut tekstit