Missä mennään?

Niimpä.. Se on hyvä kysymys monessakin mielessä. Eilen ajattelin, että ei hitto, nyt otan kyl itteeni niskasta kiinni ton blogin suhteen ja alan päivittämään sitä ahkerammin. Olen monesti luvannu aloittaa jonkun "sarjan" kuten esim. InstaWeek yms... Aina ne on jääny. Joten nyt en ees lupaa mitään. Postauksia tulee kun tulee, ja en aijo ottaa mitään stressiä tästä. Saattaa olla, että päivässä kirjoitan niitä useita, mutta ajastan julkaisut niin että postauksia ei tulisi kahta päivässä kumminkaan. Mä NIIIIIIIIIIN toivon, että siellä ruudun toisella puolella on joku, joka jaksaa lukea kerta toisensa jälkeen mun blogia, sillä Te, lukijat, olette syy siihen miksi aina avaan Bloggerin ja alan kirjoittamaan. Kiitos siitä! <3

Huomenna varmaankin on luvassa taas InstaWeek, kun sen tänään varmaan luon ja ajastan julkaisun sitten huomiselle. Olisi ihanaa, jos jättäisitte kommenttia tai laittaisitte tuonne -----> sivussa olevaan boksiin viestiä, millaisia postauksia haluatte, niin katsotaan. Uusia lukijoita ois myös tosi kiva saada, mutta meillä päin ei lasketa ;)

Seuraavaksi luvassa siis InstaWeek, ja loppuilta varmaankin vaan möllötystä kotisohvalla. Pssst. Kuka tulis laittaan noi pyykit kuivumaan? ;)

Hyvää yötä!

Kommentit

Suositut tekstit