Sairaalassa

Hei taas. Siitä on muutama päivä, kun olen teille kirjoitellu viimeksi mutta vähän ollut taas ideat vähissä :( Nyt kumminkin ajattelin kirjoitella kuulumisia täältä sairastuvalta.

Tämä kaikki alkoi melkein kaksi viikkoa sitten keskiviikkona pahoinvoinnilla. Keskiviikko, torstai ja perjantai meni kumminkin oksentamatta. Lauantaina heräsin huonoon oloon. Sitten tulikin kiire vessaan. Ajattelin sillon, että saattaa olla krapula kun edellisenä päivänä tuli muutama juotua.

Sama jatkui kumminkin sunnuntaina ja enää ei pysynyt mikään sisällä ja katsoin parhaaksi lähteä terveyskeskukseen kun vointi alkoi mennä todella heikoksi. Pääsin tiputukseen ja verikokeisiin. Vointi koheni ja pääsin kotiin.

Viime viikko meni ihan ok vaikkakin vähän etova olo oli koko ajan. Seuraksi tuli kumminkin päänsärky. Eilen sitten jouduin taas oksentamaan ja sillon päätin että lähden uudestaan päivystykseen. Tipassa ollaan kun nestehukka ja sokerit matalalla. Nyt odotellaan pään magneettikuvaan pääsyä... Hengissä siis ollaan.

Mukavaa viikkoa teille kumminkin! <3

Kommentit

Suositut tekstit