Onnellisuutta

On tässä tullut pitkään jo pohdittua, mitä on onnellisuus. Olen tullut siihen tulokseen, että ei ole oikeaa eikä väärää vastausta tai tapaa tuntea onnellisuuta. Kukaan ei voi tulla sanomaan, että: "ei toi oo onnellisuutta" tai "ei tosta voi tulla onnelliseksi" tai vaikka "et sä voi olla onnellinen". Kukaan muu, kuin sinä itse ei voi määrittää miten ja milloin olet onnellinen.

Milloin sitten itse olen onnellinen? Mikä saa mut onnelliseksi? Mistä tiedän olevani onnellinen?
Mun elämässä on tapahtunut paljon pahaa (toki myös hyvää), joten tulen onnelliseksi hyvin pienistä asioista. Silloin tulee tunne, että tahtoisi pysäyttää ajan ja vaan nauttia siitä hetkestä.

Tulen onnelliseksi esimerkiksi:

1. Yhteisestä ajasta Mikon kanssa. Mikään ei ole parempaa, kuin kiireetön aamu ja voi vaikka mennä Mikon kainaloon ja höpötellä niitä näitä. Niitä hetkiä toivoisin lisää <3

2. Onnelliseksi myös tulen, kun olen voinut tehdä jonkun toisen onnelliseksi. Siihen ei tarvitse paljon, mutta pieni ele riittää. :) Tänään tuli hyvä mieli, kun yllätin Mikon herkuilla ja rakkauskirjeellä. Sama toimii myös toisinpäin. Parhaimpia yllätyksiä on ne ns. pienimmät.


3. Onnea on myös,kun on vaan hyvä olla. Ei ahdista, ei masenna, ei itketä. Kaikki on hyvin. Edes pienen hetken. 

4. Se tunne, kun saa jonkun käsityön valmiiksi. Voi olla ylpeä itsestään ja tuntea onnistuneensa.


5. Usein tulen myös onnelliseksi pelkästään siitä, että pääsen vaikka Mikon kanssa ajelemaan autolla. <3

Elämään ei aina tarvitse isoja muutoksia voidakseen olla onnellinen. Mikä tekee sut onnelliseksi?

Kommentit

Suositut tekstit