Tyhjä lukulista

Nyt on sulla mahdollisuus linkata tähän postaukseen oma blogisi, aihealueesta riippumatta. Tai riippumatta, olenko jo lukijasi. Ainoa ehto on, että bloggaat aktiivisesti. En tarkoita, että joka päivä pitäisi olla uutta postausta, mutta ei kumminkaan niinkään, että kerran kuussa tulee postaus hyvällä tuurilla. Syitä tähän postaukseen on oikeastaan kaksi.

Tyhjentelin tossa pikkuisen lukulistaa ja blogeja sieltä lähtikin noin kolmisenkymmentä. Suurin osa blogeista oli joko poistettuja, piilotettuja tai epäaktiivisia/lopetettuja. Mukaan mahtui myös blogeja, jotka eivät enää muuten vain kiinnosta. Ei sillä, että jokin blogi olisi huono. Mutta tiedättehän, kaikki ei tykkää kaikesta.

Toinen syy on se, että tahdon blogien lukijoille tuoda esille lisää uusia blogeja, ja sitä kautta blogeille mahdollisesti uusia lukijoita :) Monesti kun multa kysytään, että voisinko suositella jotain hyvää blogia, mitä ihmiset voisi mennä lukemaan.

Sulla on 17.5.2015 asti aikaa linkata siis blogisi pienen esittelyn kera! Oli se sitten eläinblogi, lifestyleblogi, mamma/raskausblogi... Mikä tahansa.

Sen jälkeen valitsen niistä mielenkiintoisimmat, liityn ehkä jopa lukijaksi, ja teen niistä postauksen. Joko jokaisesta erikseen, tai kaikista kerralla :)

Kommentit

Suositut tekstit